Székesfehérvár, Szlovák utca 3. | Nyitva tartás: H-P 7:00-15:30, Szo-V: Zárva | Vevőszolgálat: +36 70/907-4938

Bemutatkozás

Vállalkozásunk, a Dunafém '95 Kft. – ACÉLÁRUHÁZ és SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT több, mint 25 éve a vas- és acéláru kereskedelem meghatározó szereplője városi és megyei szinten egyaránt.

Székesfehérváron, a Sóstói Ipari Parkban (Szlovák utca 3.) épült acéláru telepünkön a vas- és acél-áruk teljes választéka megtalálható (betonháló, betonacél, nyitott- és zárt-profilok, I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, laposacélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek, polikarbonát rendszerek, kapuelemek, saját gyártású kerítés- és díszítőelemek).

Szolgáltatásaink: darabolás (szalagfűrész, lemezolló, CNC plazma-és lángvágógép), fúrás, betonacél hajlítás CNC géppel, kiszállítás( 4 db teherautóval) .

Filozófiánk egyik központi eleme a minőségre való törekvés. Cégünk az ISO szabványok szabta feltételrendszereknek megfelelően működik.

Rólunk

Büszkén mondhatjuk, hogy a Dunafém '95 Kft. ma Fejér megye egyik piacvezető acélkereskedelmi áruháza, mely egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Vállalkozásunkat Kolosa János és Kolosáné Tassó Margit 25 évvel hozta létre, melynek ma az alapítók visszavonulása után, jelenleg Görögné Király Anikó és Bedő István a vezetője.

A cégünk élén történt generációváltás lehetőséget adott az alapítók tapasztalatának, bölcsességének és az új vezetők dinamizmusának és a piaci kihívásokra adandó újszerű válaszainak, vállalatirányítási technikák alkalmazásának ötvözésére.

Fő filozófiánk, hogy hatékonyan dolgozni csak csapatban lehet! Csapatként kell együttműködnünk a döntések meghozatalának előkészítése során, mindenkinek a legjobbat kell kihoznia magából. Ám a döntések meghozatalát követően nincs széthúzás, mindannyiunknak egy irányba kell húznunk családi vállalkozásunk szekerét.

Az alapító, Kolosa János ma is a DUNAFÉM „szellemi vezetője”, tanácsadóként is folyamatosan segíti a vállalkozás munkáját.

Megtanította hogy munkatársainkat és vevőinket egyaránt tisztelni kell, és hogy az üzleti világban is van tisztességes út! Ezzel a szemlélettel szolgáljuk ki vásárlóinkat nap, mint nap.

Vevőszolgálat

06 70 907 4938

06 70 907 4845

06 70 422 2253

Nyitva tartás

Hétfőtől-Péntekig: 7:00-15:30*
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
*árukiadás legkésőbb zárás előtt 15 perccel

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Önnek is elküldhessük acélos tudásanyagunkat.